Klanten

In de loop der jaren hebben wij veel ervaring opgedaan in verschillende branches en bij verschillende bedrijven. Om u een idee te geven willen wij een aantal cases met u delen.

Grafisch bedrijf is blij met de non-wovens van Boso maandag 12 april 2021

Grafisch bedrijf is blij met de non-wovens van Boso

News

Geostick produceert labels en verpakkingen op maat voor bedrijven in verschillende branches, van de voedselindustrie tot de chemische industrie en de logistiek. Het bedrijf uit Uithoorn maakt gebruik van de poetsdoeken van Boso om een schone productie te garanderen.

 Lees meer
Veilig stemmen met de antibac wipes van Boso maandag 22 februari 2021

Veilig stemmen met de antibac wipes van Boso

News

Boso levert antibacteriële wetwipes aan de gemeente Sùdwest-Fryslân voor de aankomende verkiezingen. Zo kan iedereen veilig stemmen!

 Lees meer
Fabrikant bespaart kosten met Boso poetsdoeken dinsdag 15 december 2020

Fabrikant bespaart kosten met Boso poetsdoeken

News

Veritex is een van de eerste fabrikanten van kunstleer ter wereld. Het bedrijf uit Uddel maakt sinds een jaar gebruik van onze Primp doeken. Dit is tot grote tevredenheid van de klant. De doeken worden gebruikt om de productiemiddelen te reinigen, zoals vaten, pompen en rakels.

 Lees meer
1-0 voor hygiëne! Boso en S.C. Heerenveen gaan samen door maandag 15 juni 2020

1-0 voor hygiëne! Boso en S.C. Heerenveen gaan samen door

News

Veilig juichen bij een doelpunt van S.C. Heerenveen? Het kan dankzij de hygiënische producten van Boso! De samenwerking tussen Boso en S.C Heerenveen is per direct verlengd. Boso is al jaren trotse sponsor van de voetbalclub en leverancier van hun facilitaire middelen.

 Lees meer
Kostenreductie door vernieuwde afmetingen vrijdag 12 mei 2017

Kostenreductie door vernieuwde afmetingen

News

Wij organiseren jaarlijks pro-actieve besparingsrondes met onze klanten; zo ook met een producent van aerospace onderdelen. De klant werkt al jaren met witte tricot poetslappen. Het nauwkeurige productieproces van de klant laat het niet toe dat de doek meermalig gebruikt wordt.

 Lees meer