Klanten

In de loop der jaren hebben wij veel ervaring opgedaan in verschillende branches en bij verschillende bedrijven. Om u een idee te geven willen wij een aantal cases met u delen.

Fabrikant bespaart kosten met Boso poetsdoeken dinsdag 15 december 2020

Fabrikant bespaart kosten met Boso poetsdoeken

News

Veritex is een van de eerste fabrikanten van kunstleer ter wereld. Het bedrijf uit Uddel maakt sinds een jaar gebruik van onze Primp doeken. Dit is tot grote tevredenheid van de klant. De doeken worden gebruikt om de productiemiddelen te reinigen, zoals vaten, pompen en rakels.

 Lees meer
1-0 voor hygiëne! Boso en S.C. Heerenveen gaan samen door maandag 15 juni 2020

1-0 voor hygiëne! Boso en S.C. Heerenveen gaan samen door

News

Veilig juichen bij een doelpunt van S.C. Heerenveen? Het kan dankzij de hygiënische producten van Boso! De samenwerking tussen Boso en S.C Heerenveen is per direct verlengd. Boso is al jaren trotse sponsor van de voetbalclub en leverancier van hun facilitaire middelen.

 Lees meer
Kostenreductie door vernieuwde afmetingen vrijdag 12 mei 2017

Kostenreductie door vernieuwde afmetingen

News

Wij organiseren jaarlijks pro-actieve besparingsrondes met onze klanten; zo ook met een producent van aerospace onderdelen. De klant werkt al jaren met witte tricot poetslappen. Het nauwkeurige productieproces van de klant laat het niet toe dat de doek meermalig gebruikt wordt.

 Lees meer
Stofvorming verhindert productieproces vrijdag 12 mei 2017

Stofvorming verhindert productieproces

News

Een mechanische onderdelen specialist in de automotive sector ontdekte in haar testomgeving kleine krasjes op de metalen cilinders, welke voortdurend worden belast. Na een uitgebreide analyse bleek dat dit veroorzaakt werd door kleine kleideeltjes. In de productiehallen lag op de werkvloer de bekende absorptiekorrel (kattengrit) voor de absorptie van koelvloeistof en olie. Wanneer een korrel breekt ontstaat er stofvorming van een identieke hardheid. Sterker nog, al bij het verdelen van de korrels op de werkvloer ontstaat er stofvorming. Deze stofdeeltjes gaan zweven en veroorzaakte in dit geval veel problemen.

 Lees meer
Witte badstofhanddoekken voor reinigen inktbakken en drukrollen vrijdag 12 mei 2017

Witte badstofhanddoekken voor reinigen inktbakken en drukrollen

News

Een klant uit de grafische industrie, welke met poetsdoeken werkte, had het volgende probleem: bij het schoonmaken van de drukrollen lieten de wasdoeken een kleur residu los. Dit was onwenselijk, aangezien dit residu in contact kwam met de blanke cacheer laklaag, dat men gebruikte om voedselproducten te beschermen tegen de inktlaag van de verpakkingen. Hierdoor werden de producten constant afgekeurd in een algemene controle. Nadat dit meerdere malen is voorgekomen, werd Boso benaderd voor een oplossing.  

Door BOSO

 Lees meer