Vacature:

 

Accountmanager voor Zuidwest-Nederland

Door jouw opgedane ervaring in de commerciële wereld weet je hoe jij het beste tot je recht komt, namelijk in een zelfstandige functie waarin jouw eigen initiatief aangemoedigd en gewaardeerd wordt. 

Je vindt het belangrijk om jouw relaties op eerlijke wijze te adviseren en kwaliteit te bieden. Als ervaren accountmanager weet je inmiddels hoe je nieuwe relaties aanboort, bestaande klanten de gewenste aandacht geeft, netwerkt en pas je deze kwaliteiten enthousiast toe. 

In jouw rayon ben je verantwoordelijk voor het beheren en uitbouwen van bestaande en nieuwe relaties. Naast de bekende klanten bouw je een nieuwe klantenkring op door deze te bezoeken aan de hand van telefonische afspraken die je zelf maakt. Je maakt dus jouw eigen reisplanning waardoor je baas bent over je eigen agenda. Belangrijk onderdeel van jouw taak is het opstellen van een duidelijke rapportage van de bevindingen. Op kantoor werk je, samen met de commerciële directeur en het binnendienst team, de bezoeken verder uit. Je wordt ondersteund door een enthousiast team van goed onderlegde collega’s maar je blijft zelf het eerste aanspreekpunt en houdt nauw contact met de klant.

Het bezoeken van diverse bedrijven en het ontmoeten van o.a. inkopers, kwaliteitsmanagers, productiechefs, hoofden TD of directeuren maakt dat geen dag hetzelfde is. Dat gegeven, gecombineerd met de diversiteit aan oplossingen die Boso de (potentiële) klant kan bieden, maakt jouw baan als buitendienst medewerker afwisselend en leuk! Naast de vereiste kennis van onze producten, die je aangereikt wordt in het inwerktraject, ben je zelfstandig, klantgericht en doortastend.

Voor deze functie zoeken wij een energieke kandidaat die hard en graag werkt én beloond wordt. Boso biedt een werkomgeving waarin zelfstandigheid en eigen initiatief gewaardeerd wordt. Jouw marktconforme salaris kan je aanvullen met een bonus tot wel 10% van jouw jaarsalaris.

Om jouw werk zo prettig mogelijk te maken, word je van alle gemakken voorzien. Zo worden in ieder geval een leaseauto, telefoon en laptop gefaciliteerd. 

Boso is een sterke organisatie met doorgroeimogelijkheden. Ruim 75 jaar leveren wij in binnen- en buitenland kwaliteitsproducten op het gebied van poetslappen, - papier, nonwovens en absorptiemateriaal. De laatste jaren zijn we ook steeds meer facilitaire producten gaan verkopen.

Als je bij Boso binnenkomt, valt de goede werksfeer direct op. Jouw collega’s zijn binnen handbereik om even te overleggen, we zijn commercieel ingesteld en schakelen snel om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. Het verkoopteam bestaat uit 3 accountmanagers, 5 binnendienst collega’s en een commerciële directeur. Iedere accountmanager is verantwoordelijk voor zijn eigen rayon maar het groter geheel wordt niet uit het oog verloren en er wordt intensief samengewerkt. 

Interesse? Solliciteer dan direct via nienke@boso.nl

 

Voor overige vragen kunt u altijd contact met ons opnemen door middel van ons contactformulier.

Wilt u als eerste op de hoogte zijn bij nieuwe vacatures? Volg ons dan via LinkedIn. Zodra er nieuwe vacatures zijn, publiceren we dit op onze LinkedIn pagina.