Vacatures

 

Accountmanager buitendienst voor Noord/Oost-Nederland

Boso is een sterke organisatie met doorgroeimogelijkheden. Ruim 75 jaar leveren wij in binnen- en buitenland kwaliteitsproducten op het gebied van poetslappen, - papier, nonwovens en absorptiemateriaal. De laatste jaren zijn we ook steeds meer facilitaire producten gaan verkopen. Wij zoeken versterking in het Noord/Oosten van het land en nodigen je van harte uit te solliciteren als je woonachtig bent in die regio.

Als je bij Boso binnenkomt, valt de goede werksfeer direct op. Jouw collega’s zijn binnen handbereik om even te overleggen, we zijn commercieel ingesteld en schakelen snel om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. Het verkoopteam bestaat uit 3 accountmanagers, 5 binnendienst collega’s en een commerciële directeur. Iedere accountmanager is verantwoordelijk voor zijn eigen rayon maar het groter geheel wordt niet uit het oog verloren en er wordt intensief samengewerkt.

Functieomschrijving

  • Door jouw opgedane ervaring in de commerciële wereld weet je hoe jij het beste tot je recht komt, namelijk in een zelfstandige functie waarin jouw eigen initiatief aangemoedigd en gewaardeerd wordt. Je bent bekend in de industriële wereld en met onze producten.
  • Je vindt het belangrijk om jouw relaties op eerlijke wijze te adviseren en kwaliteit te bieden. Als ervaren accountmanager weet je inmiddels hoe je nieuwe relaties aanboort, bestaande klanten de gewenste aandacht geeft, netwerkt en pas je deze kwaliteiten enthousiast toe.
  • In jouw rayon ben je verantwoordelijk voor het beheren en uitbouwen van bestaande en nieuwe relaties. Naast de bekende klanten bouw je een nieuwe klantenkring op door deze te bezoeken aan de hand van telefonische afspraken die je zelf maakt. Je maakt dus jouw eigen reisplanning waardoor je baas bent over je eigen agenda. Belangrijk onderdeel van jouw taak is het opstellen van een duidelijke rapportage van de bevindingen. Op kantoor werk je, samen met de commerciële directeur en het binnendienst team, de bezoeken verder uit. Je wordt ondersteund door een enthousiast team van goed onderlegde collega’s maar je blijft zelf het eerste aanspreekpunt en houdt nauw contact met de klant.

Het bezoeken van diverse bedrijven en het ontmoeten van o.a. inkopers, kwaliteitsmanagers, productiechefs, hoofden TD of directeuren maakt dat geen dag hetzelfde is. Dat gegeven, gecombineerd met de diversiteit aan oplossingen die Boso de (potentiële) klant kan bieden, maakt jouw baan als buitendienst medewerker afwisselend en leuk! Naast de vereiste kennis van onze producten, die je aangereikt wordt in het inwerktraject, ben je zelfstandig, klantgericht en doortastend.

Hard werken beloond

Voor deze functie zoeken wij een energieke kandidaat die hard en graag werkt én beloond wordt. Boso biedt een werkomgeving waarin zelfstandigheid en eigen initiatief gewaardeerd wordt. Jouw marktconforme salaris kan je aanvullen met een bonus tot wel 10% van jouw jaarsalaris.

Bij het inwerktraject zal je enkele weken 5 dagen in Sneek verblijven om wegwijs gemaakt te worden in de producten, werkwijze, collega's en organisatie. Daarbij verblijf je in een hotel. Daarnaast zal je afhankelijk van jezelf wekelijks of maandelijks 1 tot meerdere dagen doorbrengen in Sneek om feeling te houden

Om jouw werk zo prettig mogelijk te maken word je van alle gemakken voorzien. Zo worden in ieder geval een leaseauto, telefoon en laptop gefaciliteerd.

Ben je enthousiast geworden en herken je jezelf in ons profiel, reageer dan met jouw cv en korte toelichting.

Interesse? Solliciteer dan direct via nienke@boso.nl

Voor overige vragen kunt u altijd contact met ons opnemen door middel van ons contactformulier.

Wilt u als eerste op de hoogte zijn bij nieuwe vacatures? Volg ons dan via LinkedIn. Zodra er nieuwe vacatures zijn, publiceren we dit op onze LinkedIn pagina.

 

(Junior) Accountmanager buitendienst Zuid Nederland

Als je commercieel weet wat je wilt en klaar bent om ze een poepie te laten ruiken, ben je bij ons aan het goede adres. We zoeken een junior accountmanager die niet bang is om (op) te vallen. Boso zorgt voor een goed vangnet in de vorm van een puike producttraining en voldoende commerciële know- how om je te helpen succesvol te zijn in onze branche: het klant gericht vinden van oplossingen om de cleaning-cost bij de eindgebruiker te verlagen.

Functieomschrijving

In jouw rayon ben je verantwoordelijk voor het beheren en uitbouwen van bestaande en nieuwe relaties. Naast de bestaande klanten bouw je een nieuwe klantenkring op door deze te bezoeken aan de hand van telefonische afspraken die je zelf maakt. Je maakt dus jouw eigen reisplanning waardoor je baas bent over je eigen agenda. Belangrijk onderdeel van jouw taak is het opstellen van een duidelijke rapportage van de bevindingen. Op kantoor werk je, samen met de commerciële directeur en het binnendienst team, de bezoeken verder uit. Je wordt ondersteund door een enthousiast team van goed onderlegde collega’s maar je blijft zelf het eerste aanspreekpunt en houdt nauw contact met de klant.

Het bezoeken van diverse bedrijven en het ontmoeten van o.a. inkopers, kwaliteitsmanagers, productiechefs, hoofden TD of directeuren maakt dat geen dag hetzelfde is. Dat gegeven, gecombineerd met de diversiteit aan oplossingen die Boso de (potentiële) klant kan bieden, maakt jouw baan als buitendienst medewerker afwisselend en leuk! Naast de kennis van onze producten, dus inhoudelijke kennis ben je zelfstandig, klantgericht en doortastend.

Hard werken beloond

Voor deze functie zoeken wij een energieke kandidaat die hard en graag werkt én beloond wordt. Boso biedt een werkomgeving waarin zelfstandigheid en eigen initiatief gewaardeerd wordt. Jouw marktconforme basissalaris kan je aanvullen met een bonus. Om jouw werk zo efficiënt mogelijk te maken, word je van alle gemakken voorzien. Zo worden in ieder geval een leaseauto, telefoon en laptop gefaciliteerd.

Boso is een sterke organisatie met doorgroeimogelijkheden. Ruim 75 jaar leveren wij in binnen- en buitenland kwaliteitsproducten op het gebied van poetslappen, - papier, nonwovens en absorptiemateriaal. De laatste jaren zijn we ook steeds meer facilitaire producten gaan verkopen.

Als je bij Boso binnenkomt, valt de goede werksfeer direct op. Jouw collega’s zijn binnen handbereik om even te overleggen, we zijn commercieel ingesteld en schakelen snel om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. Het verkoopteam bestaat uit 2 accountmanagers, 5 binnendienst collega’s en een commerciële directeur. Iedere accountmanager is verantwoordelijk voor zijn eigen rayon maar het groter geheel wordt niet uit het oog verloren en er wordt intensief samengewerkt.

Ben je enthousiast geworden en herken je jezelf in ons profiel, reageer dan met jouw cv en korte toelichting.

Interesse? Solliciteer dan direct via nienke@boso.nl

Voor overige vragen kunt u altijd contact met ons opnemen door middel van ons contactformulier.

Wilt u als eerste op de hoogte zijn bij nieuwe vacatures? Volg ons dan via LinkedIn. Zodra er nieuwe vacatures zijn, publiceren we dit op onze LinkedIn pagina.