Klanten van Solution kiezen voor Lucart Eco Natural papier - News

De klanten van Handelsonderneming Solution uit Zwaag stellen volgens directeur Richard van Hessel hoge eisen aan de producten die via zijn bedrijf worden ingekocht. “Naast een goede prijs-kwaliteitverhouding draait het ook steeds meer om de aspecten duurzaamheid en circulariteit. Aan al deze criteria voldoen de Lucart Eco Natural producten die wij bij Boso inkopen.”

Circulair poetspapier zonder concessies

Solution is een vakhandel in professionele schoonmaakproducten voor eindgebruikers waar hygiëne hoog in het vaandel staat. “Denk aan schoonmaakbedrijven, glazenwassers, ziekenhuizen en laboratoria. Maar wij leveren onze producten ook aan bijvoorbeeld gemeenten en bedrijven. De meest verkochte Boso producten zijn de absorptierol universeel en het poets- en toiletpapier uit de Lucart Eco Natural-serie. Dit papier wordt gemaakt van de hoogwaardige papiervezel dat als grondstof dient voor diverse drank- en voedselverpakkingen. Door een ingenieus mechanisch concept worden de papiervezels gescheiden van de kunststof binnenverpakkingen. Natuurlijk draait het voor onze klanten op de eerste plaats om een goed product tegen een aantrekkelijke prijs, maar dit soort circulaire toepassingen worden wel steeds populairder. Veel bedrijven zijn daar vanuit het oogpunt van duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen echt heel bewust mee bezig”, stelt Richard.

Boso biedt meerwaarde

Richard waardeert de samenwerking met Boso. “Er is een goede wisselwerking. Je merkt dat zij veel waarde hechten aan productinnovaties en de service aan de klanten. Een mooi voorbeeld is de toepassing van gerecyclede materialen in poetsmiddelen. Als dat net als bij de Lucart Eco Natural handdoeken en het toiletpapier gepaard gaat met een prima kwaliteit tegen een nette prijs, dan kiezen klanten graag voor zo’n duurzaam product. Boso biedt ook in dat opzicht voor ons echt een meerwaarde.”