Faber Audiovisuals vertrouwt op Primp Supreme poetsdoeken - News

Faber Audiovisuals is onderdeel van het Amerikaanse NEP Worldwide Network, wereldwijd een van de grootste leveranciers van virtuele en live events, outside broadcasting, studioproductie, videodisplays en host broadcasting. Voor het reinigen van de hoogwaardige LED-schermen, lenzen en projectoren die het bedrijf verhuurt, worden de Primp Supreme poetsdoeken van Boso gebruikt.

Glashelder in beeld en geluid

De kans is groot dat je bij het bezoeken van een in- of outdoor evenement of bij het kijken naar een populair tv-programma kennismaakt met de audiovisuele faciliteiten van Faber-AV. Inkoper Peter Ferwerda: “Wij hebben bijvoorbeeld ook de LED-schermvloer voor het populaire RTL-programma Dance-Dance-Dance geleverd. Voor een strakke en vlijmscherpe audiovisuele performance heb je op de eerste plaats de allerbeste apparatuur nodig, maar ook de juiste middelen om die apparatuur goed schoon te maken. Daarvoor zijn we bij de Primp Supreme microvezel poetsdoeken van Boso uitgekomen. Die antistatische en uitwasbare poetsdoeken zijn uitermate geschikt voor het zorgvuldig verwijderen van zelfs de kleinste stofdeeltjes, vingerafdrukken of strepen op de glanzende LED-schermen en -vloeren en op de uitermate gevoelige lenzen van projectoren.”

 

Niet praten maar poetsen

Peter is zeer te spreken over de kwaliteit en service van Boso. “Onze klanten stellen zeer hoge eisen aan de audiovisuele apparatuur die men bij ons huurt. Om daaraan te voldoen moet gewoon alles kloppen. Bij Boso begrijpen ze wat professionals op het gebied van poetsmiddelen nodig hebben. Ik geef via mail aan wat ik nodig heb en binnen de kortste keren heb ik een offerte. Bij akkoord worden de poetsdoeken binnen 1 of 2 dagen keurig bij ons op locatie afgeleverd. Door die snelle levering kunnen wij onze eigen voorraad poetsdoeken beperken en doordat we de handige microvezel poetsdoeken uit kunnen wassen gaan ze lekker lang mee. Dat scheelt in de kosten en het is ook nog eens extra duurzaam.”