Koninklijke Van der Most kiest bewust voor duurzaam - News

Koninklijke Van der Most is al generaties lang een begrip in de grafische wereld. Het solide familiebedrijf uit Heerde produceert grafische producten in eigen huis en is totaalleverancier van communicatie. Van enveloppen, mailpacks, magazines en kaarten tot vormgeving, fulfilment en logistiek. Van der Most neemt op het gebied van papier en hygiëne verschillende Boso-producten af. Daarbij wordt volgens directeur Marriël van der Most met name naar het aspect duurzaamheid gekeken

Lucart Eco Natural past bij ons

“Op onze productielocaties maken we de mooiste grafische producten. Dat we dit duurzaam doen, is voor ons vanzelfsprekend. Continuïteit staat bij ons familiebedrijf altijd op nummer 1. We werken met vakmanschap aan de wereld van morgen. Het gebruik van de Eco Natural-producten van Boso is dan ook een bewuste keuze”, stelt Marriël. Bij de grafisch producent zijn onlangs de sanitaire ruimten in de kantoren vernieuwd. In de toiletten hangen producten uit de Lucart Eco Natural-lijn van Boso. Het hygiënepapier is gemaakt van cellulosevezels uit drank- en voedselverpakkingen. De navulbare zeepdispensers, hygiënepapierhouders en containers zijn gemaakt van het restmateriaal van drankkartons, zoals de dop. 

 

Mooi voorbeeld van functioneel hergebruik

“We produceren zo duurzaam mogelijk. Van de grondstoffen die we gebruiken wordt 99 procent herbruikt. Papier is één van de meest gerecyclede producten ter wereld. Het papier dat wij voor onze producten gebruiken, wordt tot zeven keer herbruikt. We kochten al eco-papierrollen bij Boso en nu kiezen we ook voor de duurzame producten van Lucart in onze toiletruimten. De gerecyclede apparatuur heeft een stoere uitstraling en sluit volledig aan op onze doelstelling om zo duurzaam mogelijk te ondernemen”, aldus Marriël.