PrimpTex wit

50450240-a.jpg
De PrimpTex witte poetsdoeken zijn gemaakt van hoogwaardige nieuwe vezels (90% cellulose), waardoor ze een hoge absorptiecapaciteit hebben. Hierdoor nemen de nonwoven doeken vloeistoffen snel en efficiënt op en reinigt u oppervlakken met een minimale inspanning.

Poetspapier voor delicate oppervlakken
Naast hun absorberend vermogen voelen ze ook soepel en zacht aan. Hierdoor kunnen delicate oppervlakken gereinigd worden zonder krassen achter te laten. Bovendien zijn ze pluisarm, wat betekent dat ze geen vezels achterlaten tijdens het gebruik en een streeploze reiniging garanderen.

Veelzijdige toepassingen PrimpTex poetsdoeken
Of het nu gaat om het verwijderen van vuil en vlekken van gevoelige oppervlakken of het nauwkeurig reinigen van delicate instrumenten, deze witte non woven doeken bieden de perfecte combinatie van prestaties en betrouwbaarheid. Door hun samenstelling en eigenschappen zijn de PrimpTex poetsdoeken ideaal voor diverse schoonmaaktaken. Denk bijvoorbeeld aan rubberdoek reiniging, glasreiniging, fijnmechanisch werk, praktijkruimtes, sanitair of raam, glas en spiegels

Duurzame non woven doekjes
Een ander belangrijk aspect van deze non woven doekjes is hun milieuvriendelijkheid. Ze zijn biologisch afbreekbaar, wat betekent dat ze na gebruik kunnen worden afgebroken zonder schade aan het milieu toe te brengen, wat de PrimpTex poetsdoeken tot een duurzame keuze maakt. Verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden.
Artikelnummer:
50450240
Artikel GTIN:
8717703514803
Altijd uit voorraad en uit eigen productie leverbaar
Offerte aanvragen
Inhoud 18 x 56 doeken
Gramsgewicht 76 gr/m²
Aantal vellen 1008 vellen
Materiaal 90% cellulose, 10% latex
Afmeting 31 x 32 cm
Aantal lagen 1 laags
Verpakking Doos
Kleur Wit