50450240-a.jpg

PrimpTex wit

De PrimpTex witte poetsdoeken zijn gemaakt van hoogwaardige nieuwe vezels (90% cellulose), waardoor ze een hoge absorptiecapaciteit hebben. Hierdoor nemen de nonwoven doeken vloeistoffen snel en efficiënt op en reinigt u oppervlakken met een minimale inspanning.

Poetspapier voor delicate oppervlakken
Naast hun absorberend vermogen voelen ze ook soepel en zacht aan. Hierdoor kunnen delicate oppervlakken gereinigd worden zonder krassen achter te laten. Bovendien zijn ze pluisarm, wat betekent dat ze geen vezels achterlaten tijdens het gebruik en een streeploze reiniging garanderen.

Veelzijdige toepassingen PrimpTex poetsdoeken
Of het nu gaat om het verwijderen van vuil en vlekken van gevoelige oppervlakken of het nauwkeurig reinigen van delicate instrumenten, deze witte non woven doeken bieden de perfecte combinatie van prestaties en betrouwbaarheid. Door hun samenstelling en eigenschappen zijn de PrimpTex poetsdoeken ideaal voor diverse schoonmaaktaken. Denk bijvoorbeeld aan rubberdoek reiniging, glasreiniging, fijnmechanisch werk, praktijkruimtes, sanitair of raam, glas en spiegels

Duurzame non woven doekjes
Een ander belangrijk aspect van deze non woven doekjes is hun milieuvriendelijkheid. Ze zijn biologisch afbreekbaar, wat betekent dat ze na gebruik kunnen worden afgebroken zonder schade aan het milieu toe te brengen, wat de PrimpTex poetsdoeken tot een duurzame keuze maakt. Verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden.

Eigenschappen

Aantal lagen 1 laags 
Kleur Wit 
Verpakking Doos 
Artikelnummer Inhoud Gramsgewicht Aantal vellen Materiaal Afmeting Brutoprijs
(excl. BTW)
Per Eenheid Min. o.h.  Aantal
50450240 18 x 56 doeken 76 gr/m² 1008 vellen 90% cellulose, 10% latex 31 x 32 cm
50450413 9 x 56 doeken 78 gr/m² 504 vellen 90% cellulose, 10% latex 31 x 32 cm