Primp Poetspapier Maxirol 3-laags blauw

43480311-a.jpg
Als u op zoek bent naar poetspapier dat niet alleen sterk en absorberend is, maar ook een betrouwbare oplossing biedt voor diverse reinigingstaken, dan is de Primp Poetspapier Maxirol de perfecte keuze. Het 3-laags poetspapier op rol is geschikt voor verschillende sectoren, waaronder voedselverwerking en productie, maar ook uitermate geschikt voor intensieve cleaning.

De 3-laags poetsdoeken op rol zijn verlijmd, waardoor ze super sterk zijn en nauwelijks pluizen. Voor het gebruiksgemak zijn de rollen ook geperforeerd. Het blauwe Lucart poetspapier is deels gemaakt van drank- en voedselverpakkingen, hierdoor zijn de rollen sterker dan de standaard gerecyclede poetsrollen en milieuverantwoord.

Belangrijkste kenmerken:

3-Laags: Dankzij de 3 lagen biedt dit poetspapier maximale duurzaamheid en absorptievermogen, wat betekent dat je minder papier nodig hebt om dezelfde klus te klaren.
Formaat: Met een groot formaat rol heb je altijd voldoende papier bij de hand, waardoor het perfect is voor intensief gebruik in werkplaatsen, garages, keukens of schoonmaakbedrijven.
Blauwe kleur: Het blauwe poetspapier is ideaal voor gebruik in omgevingen waar hygiëne en voedselveiligheid van groot belang zijn, omdat eventuele papierresten eenvoudig te detecteren zijn.
Breed toepassingsgebied: Geschikt voor het reinigen van machines, werkbladen, en gereedschappen, maar ook voor het drogen van handen of het opnemen van vloeistoffen.
DuurzaamAgrarisch
Artikelnummer:
43480311
Artikel GTIN:
8717703504507
Altijd uit voorraad en uit eigen productie leverbaar
Offerte aanvragen
Materiaal Recycled
Lengte 360 m
Afmeting 36 x 22,5 cm
Inhoud 2 rollen
Aantal lagen 3 laags
Aantal vellen 1000 vellen
Perforatie Ja
Verpakking Folie
Kleur Blauw
Gramsgewicht 18,5 gr/m²