Muurrolhouder metaal

79480010-a.jpg
De Primp muurrolhouder van metaal is een robuuste en duurzame oplossing voor het organiseren en efficiënt gebruiken van grote rollen poetspapier. Speciaal ontworpen voor professionele omgevingen zoals werkplaatsen, garages, magazijnen en industriële keukens. Met de muurrolhouder heeft u altijd direct toegang tot uw poetspapier, waardoor schoonmaak- en onderhoudstaken sneller kunnen worden uitgevoerd. Dit verhoogt de productiviteit in elke werkplaats of commerciële omgeving.

Belangrijkste kenmerken:

Duurzame constructie: Gemaakt van hoogwaardig metaal gaat deze muurrolhouder lang mee, zelfs in de meest veeleisende omgevingen. De stevige metalen structuur zorgt ervoor dat de houder ook bij intensief gebruik niet buigt of breekt.
Ruimtebesparend: Door de muurbevestiging blijft uw werkblad vrij, wat bijdraagt aan een georganiseerde en efficiënte werkplek.
Universele compatibiliteit: Geschikt voor een breed scala aan rollen poetspapier. Ook voor maxi rollen poetspapier met een maximale diameter van 42 cm.
Efficiënt snijden: Voorzien van een handige afscheurstrip, waardoor u snel en netjes stukken poetspapier kunt afscheuren zonder dat het papier rafelt of scheurt.
Artikelnummer:
79480010
Typenummer:
Dispenser
Artikel GTIN:
8717703503753
Altijd uit voorraad en uit eigen productie leverbaar
Offerte aanvragen