Fabrikant bespaart kosten met Boso poetsdoeken - News

Veritex is een van de eerste fabrikanten van kunstleer ter wereld. Het bedrijf uit Uddel maakt sinds een jaar gebruik van onze Primp doeken. Dit is tot grote tevredenheid van de klant. De doeken worden gebruikt om de productiemiddelen te reinigen, zoals vaten, pompen en rakels.

De voordelen van de Primp poetsdoeken

Tot vorig jaar maakte Veritex gebruik van katoenen poetsdoeken. Hier kleefden een aantal nadelen aan. Met de Primp doeken is dat verleden tijd:

  1. De Primp doeken pluizen niet, in tegenstelling tot katoenen poetsdoeken;
  2. De Primp doeken zijn altijd schoon, terwijl de katoenen poetsdoeken vaak niet volledig schoon uit de wasserij vandaan kwamen;
  3. Kostenbesparing, oplopend tot wel 65% per jaar.

Poetsdoeken geschikt voor de kunststofverwerkende industrie

De Primp doeken zijn zeer geschikt voor gebruik in de kunststofverwerkende industrie. De doeken worden gebruikt voor het reinigen van weekgemaakte PVC-pasta en PU-lakken. Tegelijkertijd gebruiken de doeken relatief weinig reinigingsmiddel. Sterker nog: de doeken werken het beste als deze niet verzadigd zijn met oplosmiddel. Dit heeft als bijkomend voordeel dat het verbruik van reinigingsmiddelen is terugbracht. Veritex medewerker Daniël van der Klis: “De doeken zijn zuinig en pluisvrij. Al met al zijn wij uitermate tevreden over de Boso Primp kwaliteit.”  

 

Meer weten?

Bekijk ons hele assortiment non-woven poetsdoeken. Wilt u advies op maat? Neem contact op met onze experts! Zij helpen u graag bij het vinden van de juiste poetsoplossing.