KwikFit maakt duurzaam schoon met Boso wipes en poetsdoeken - News

KwikFit is waarschijnlijk bekend bij iedere automobilist: je kunt er terecht voor onderhoud, APK en bandenwissel. In de dagelijkse werkzaamheden gebruiken ze meerdere Boso producten.

Als één van de eerste klanten van Boso is KwikFit gestart met de reinigingsdoeken AB. Deze doekjes zijn breed inzetbaar: de medewerkers van KwikFit maken er onder andere gereedschap, de balie, pinapparaten en toetsenborden mee schoon. Eerst werd hier een vloeistof voor gebruikt, maar dat kan storingen veroorzaken. Paul van der Leer, Supply Chain Director bij KwikFit Nederland: “Als organisatie willen we een bepaald hygiëneniveau handhaven, óók na corona. Dat kan met de reinigingsdoeken van Boso.”

Glimmende velgen met de wipes van Boso

Het tweede product dat KwikFit gebruikt, zijn de velgen wipes. Jaarlijks wisselt KwikFit zo’n twee miljoen banden. Als extra service worden de lichtmetalen velgen tijdens deze wissel schoongemaakt. Dat lukt perfect met de wet wipes van Boso. Dit product vervangt de aloude methode van vloeistof en doek. Het nadeel van zo’n spray is dat medewerkers die damp ook inademen. De velgenwipe is een doek en vloeistof in één. Extra efficiënt en gebruiksvriendelijk. Zo ziet iedere velg van uw auto er straks blinkend uit. KwikFit wil in de toekomst nog meer Boso artikelen testen, zoals wipes voor glasreiniging.

Duurzame schoonmaakproducten voor een groene organisatie

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) staat bij KwikFit hoog in het vaandel. Daarom worden poetsdoeken en gerecycled papier van Boso gebruikt. Dit is een duurzaam alternatief voor doekjes gemaakt van cellulose (nieuw papier). Deze doeken maken perfect schoon en zijn praktisch in het gebruik. Van der Leer: “We zijn een groene garage. We willen altijd de beste oplossing zoeken voor onze klanten, personeel én het milieu. Dat lukt ons met het advies en de producten van Boso.”

Boso hygiënische artikelen: ook voor uw organisatie

Wilt u ook graag een hygiënische organisatie? Boso verkoopt veel verschillende schoonmaakartikelen, van reinigingsdoeken tot non-wovens. Vele bedrijven gingen u al voor. Neem dus een kijkje in ons ruime assortiment of neem contact op voor advies op maat!