1-0 voor hygiëne! Boso en S.C. Heerenveen gaan samen door - News

Veilig juichen bij een doelpunt van S.C. Heerenveen? Het kan dankzij de hygiënische producten van Boso! De samenwerking tussen Boso en S.C Heerenveen is per direct verlengd. Boso is al jaren trotse sponsor van de voetbalclub en leverancier van hun facilitaire middelen.

 

Sinds kort staan in het Abe Lenstra Stadion ook de speciale desinfectiestations en desinfectiezuilen van Boso. (Zie foto's en de video op deze pagina). Zo kan iedere voetbalfan zorgeloos genieten van de wedstrijd en blijven ook sporters en medewerkers veilig.  

 

Boso is als Fries bedrijf grutsk (trots) om officiële sponsor en leverancier te zijn van S.C. Heerenveen. “Dit is natuurlijk een prachtige samenwerking. Bij Boso zijn we ook allemaal voetbalfans, dus dat maakt het alleen maar mooier.” Algemeen Directeur Sietze van der Krieke heeft zijn leven lang gevoetbald. Hij is vaak in het Abe Lenstra Stadion te vinden, al dan niet met klanten. Vanaf de eigen Boso stoelen kan de wedstrijd gevolgd worden. En nu maar hopen op dat doelpunt!  

 

 

Wilt u net als S.C. Heerenveen uw bedrijf veilig houden? Neem dan contact op met onze medewerkers. Wij leveren naast desinfectiestations nog veel meer hygiënische producten. Van desinfectiezeep tot wet wipes en non-woven poetsdoeken. Boso heeft alles in huis voor een smetteloze werkomgeving! 

 

 

Ook hebben wij onderstaande bedank-video ontvangen vanuit SC Heerenveen die wij graag met jullie delen!