Gratis Desinfectiestation bij aankoop van een pallet Antibac Wetwipes

Ontvang bij aankoop van één pallet Antibac Wetwipes nu tijdelijk een gratis desinfectiestation. Wees er wel snel bij, want onze voorraad is vanwege groot succes niet meer oneindig. Voor deze actie geldt: OP = OP!

Onze Antibac Wetwipes zijn uitermate geschikt voor het effectief bacterievrij maken van oppervlaktes zoals tafels, handscanners, gereedschappen, toetsenborden en bijvoorbeeld deurklinken. Zeker in deze tijd waarin hygiene een belangrijk item is zijn onze Antibac Wetwipes onmisbaar binnen uw bedrijf. Geef uw medewerkers de kans om gemakkelijk en veilig zijn of haar werkomgeving bacterievrij te reinigen. Zo lopen uw medewerkers en u minder kans op besmettingen van virussen en/of ziektes.

Een mooie aanvulling op de Antibac Wetwipes zijn onze desinfectiestations. Een desinfectiestation kan geplaatst worden bij de entree van uw bedrijfspand of welk (openbaar) gebouw dan ook. Mensen kunnen dankzij het desinfectiestation met handalcohol de handen reinigen en het gebruikte doekje direct weggooien. 

Wilt u gebruik maken van deze actie? Druk dan op onderstaande banner en neem direct contact met ons op of mail naar verkoop@boso.nl

Wij zorgen ervoor dat het desinfectiestation gemonteerd en wel wordt afgeleverd bij u. Het desinfectiestation bevat:
- een 1 liter navulbare pompfles t.b.v. handalcohol
- vel voor adapter t.b.v. 2-laags papier
- afvalzakhouder

Om het desinfectiestation direct gebruiksklaar te maken leveren wij gratis mee:
- 5 liter can handalcohol om de pompfles bij te vullen
- 1x midirol 2-laags
- 1x afvalzak

Deze navullingen zijn uiteraard ook eenvoudig en snel te bestellen bij Boso.

Navullingen bij bestellen:
5 liter can handalcohol
2-laags papier rollen
Afvalzakken