Grafisch bedrijf is blij met de non-wovens van Boso - News

Geostick produceert labels en verpakkingen op maat voor bedrijven in verschillende branches, van de voedselindustrie tot de chemische industrie en de logistiek. Het bedrijf uit Uithoorn maakt gebruik van de poetsdoeken van Boso om een schone productie te garanderen.

 

Veelzijdige non-woven poetsdoeken

Geostick gebruikt nu al een tijdje de Heavy Duty poetsdoeken van Boso. Hiermee maken zij verschillende onderdelen in hun productieproces schoon. Denk aan HP onderdelen en onderdelen van de finishers, waaronder de lakonderdelen. Daarnaast maken werknemers er bijvoorbeeld werktafels mee schoon. De non-woven Heavy Duty poetsdoeken zijn een goed alternatief voor katoen of papieren poetsdoeken. In tegenstelling tot katoen kunnen non-novens gemakkelijk weggegooid worden. Tegelijkertijd zijn ze veel sterker dan andere (papieren) wegwerpdoeken. De Heavy Duty poetsdoeken bieden dus het beste van twee materialen.

 

 

Poetsdoeken geschikt voor de grafische industrie

De poetsdoeken zijn ideaal voor gebruik in de grafische industrie. Een medewerker van Geostick vertelt: “De doeken nemen goed schoonmaakmiddelen op, zijn sterk en laten geen pluisjes achter!” Dat laatste is zeer belangrijk in de deze branche. Er mogen namelijk geen pluisjes terechtkomen in het eindproduct. Met de Heavy Duty poetsdoeken is daar geen risico op. De non-woven poetsdoeken zijn ook nog eens krasvrij en natsterk. Dat maakt ze erg gebruiksvriendelijk. Geostick gebruikt ook nog andere Boso producten, zoals de Primp Cleanroom doeken. Deze doeken zijn perfect voor bijvoorbeeld het reinigen van digitale printerkoppen of lenzen. Geostick is dan ook tevreden over de producten en het contact met Boso als leverancier. 

 

Meer weten? 

Bekijk ons hele assortiment non-woven poetsdoeken. Wilt u advies op maat? Neem contact op met onze experts! Zij helpen u graag bij het vinden van de juiste poetsoplossing.